Sari la conținut

Verificare si schimbare antigel auto CraiovaVerificare si schimbare antigel auto Craiova, prin servicii oferite de centru nostru service auto, unitatea de care ai nevoie pentru a rezolva problemele legate de sezonul rece si nu numai. Activitatile de reparatii auto si intretinere pe care le desfasuram, sunt realizate de un personal calificat si cu vechime in domeniul auto.

Antigel auto

Motorul masinii tale contine diverse fluide, fiecare avand propria sa functie. Antigelul previne supraincalzirea motorului, dar nu numai. Lichidul antigel contine apa si aditivi care mentin pompa de apa lubrifiata, prelungesc durata de viata a furtunurilor de cauciuc si previn depunerile de calcar. In plus, antigelul garanteaza ca celelalte fluide din motor nu vor îngheta la o temperatura de -20 °C.

Antigelul este una dintre numeroasele componente ale lichidului de racire. Produsul în sine nu are o functie de racire, ci mai degraba împiedica înghetarea lichidului de racire. Din acest motiv, soferii priceputi adauga adesea putin antigel în lichidul de spalare a parbrizului pe perioada de iarna.

Adaugarea de antigel în lichidul stergatoarelor de parbriz nu este o problema, dar trebuie avut in vedere ca lichidul antigel ar trebui sa fie întotdeauna completat cu cel prescris de producator si niciodata cu apa. Daca se procedeaza astfel, apare riscul ca sistemul de racire al masinii sa sufere de coroziune, sau, si mai grav, sa se înfunde.

Riscurile ale antigelului

O substanta care scade punctul de înghet al unui lichid nu este complet lipsita de riscuri. Antigelul este un produs chimic care nu este absolut destinat sa intre în contact cu oamenii sau animalele. El conține mai multe substante care sunt foarte toxice si pot avea efecte foarte nocive asupra sanatatii.


Verificare si schimbare antigel auto Craiova

Alegerea unui antigel concentrat poate sa ofere mai multa flexibilitate atunci cand vine vorba de amestec. De exemplu, un amestec de 30:70 (30% antigel si 70% apa) poate functiona bine în climatele mai temperate. Dar în zonele în care temperatura scade în mod regulat sub 0℃, este necesara o cantitate mai mare de antigel. Amestecuri cu un raport de 50:50 vor functiona în aproape orice clima.

În regiunile în care temperatura scade sub 0℃ grade pentru o perioada lunga de timp, amestecurile mai apropiate de 60% antigel si 40% apa, sunt mai potrivite pentru a preveni înghetarea lichidului de racire.

Asadar, avand in vedere ca mercurul termometrelor va începe sa coboare si sa-si faca prezenta temperatura de înghet, este bine, si trebuie, sa-ti iei toate masurile de precautie pentru a nu avea nici un fel de probleme cu masina pe perioada iernii. Cunoscand faptul ca antigelul trebuie sa fie compatibil cu componentele motorului masinii tale, o data ce ne vizitezi, îti putem recomanda ce va trebui sa cumperi.

Realizeaza o programare pentru schimbare antigel in Craiova, impreuna cu o mica întretinere a masinii tale înainte de începerea iernii, iar motorul masini va fi în regula cu toate lichidele necesare. Putem masura densitatea lichidului antigel care este în radiator, iar distribuitorii nostri autorizati, cu care colaboram de multa vreme, sunt mereu pregatiti cu produse care sa ofere o buna intretinere a oricarei masini, la preturi fara concurenta.

Daca esti interesat de aceste servicii si alte activitati intretinere auto, nu neglija si realizeaza o programare, accesand pagina noastra de Contact.

Te asteptam si cu o recenzie pe Google si pentru care iti multumim!
Verificare si schimbare antigel auto Craiova

Distribuie prietenilor