Sari la conținut

Atelier Reparatii Auto Craiova MafServ

Atelier Reparatii Auto Craiova MafServ

Atelier Reparatii Auto Craiova MafServ

Poate ai cautat mereu un atelier auto care sa corespunda cerintelor tale, iar dupa cateva cautari, ai descoperit acest site, care reprezinta service-ul auto MafServ. Chiar daca profesia de mecanic auto este considerata pentru multi ceva banal, afla ca pentru noi, nu este important doar pretul scazut cautat de oricare potential client al serviciilor oferite, ci si abordarea adecvata a celor care ne trec pragul, mai ales ca nu am intampinat o problema in materie de auto pe care sa nu o putem rezolva. Asa ca, acceseaza si urmareste postarile din site si nu te retine a ne contacta pentru rezolvarea problemelor pe care le intampini la masina.

Servicii Auto Craiova oferite de mafserv.ro, prin punere la dispozitie de o gama larga de activitati precum mecania auto, tinichigerie auto, vopsitorie auto si diagnoza computerizata.

Sfaturi si Noutati auto, utile pe intelesul oricarui sofer, care constau in informatii din domeniul auto, despre cum sa intretii masina si despre diferite situatii aparute in trafic.

Servicii oferite si prestate de MafServ

Mecanica auto

MafServ, este o unitate service auto care rezolva o gama larga de reparatii si mentenanta auto, cu mecanici capabili sa rezolve oricare probleme si defectiuni, pentru orice model de masina.

Electricitate auto

Electronica auto, in zilele actuale, face parte din orice masina si are un impact semnificativ asupra modului in care aceasta functioneaza, iar MafServ, intretine, diagnosticheaza si repara sistemele electronice ale unei masini.

Diagnoza computerizata

Diagnosticarea computerizata a masinii tale, efectuata de tehnicieni pregatiti profesional, ofera o intelegere completa a modului in care functioneaza, iar MafServ foloseste un dispozitiv TEXA, de ultima generatie.

Incarcare cu freon

Aerul conditionat intr-o masina este un echipament intalnit astazi la mai toate modelele de masini, la fel ca geamurile electrice si servodirectia, iar MafServ, se ocupa de intretinerea si mentenanta acestuia.

Tinichigerie auto

In curand, MafServ indrepta si inlocuieste elemente de caroseriei ale unei masini, prin efectuari de reparatii executate de personal calificat si cu scule de ultima generatie.

Vopsitorie auto

Serviciul de vopsire al unitatii MafServ, va fi in folosinta intr-un viitor apropiat si implica pregatirea caroseriei, sau a elementelor, pentru aplicare vopsea, prin activitati realizate folosind instrumente specializate care permit calitate.

Articole Auto, utile si pe intelesul oricarui sofer, care constau in informatii din domeniul auto, despre cum se intretine masina, dar si despre diferite situatii aparute in traficul auto de zi cu zi.

Prezentare

Mecanica vehiculelor acopera o gama larga de sarcini, cum ar fi inlocuirea pieselor auto uzate si repararea defectelor care apar. MafServ este un atelier de reparatii auto grozav, unde poti diagnostica problemele si luate masurile corective necesare. Un atelier auto dedicat, asa cum este MafServ, este o locatie in care se pot executa servicii complete pentru autoturisme si autoutilitare de mici dimensiuni.

In lipsa echipamentului adecvat, orice atelier profesionist de reparatii auto nu va putea continua sa existe, iar MafServ, prin dotarile si serviciile care le ofera, incearca sa inspire incredere si sa construiasca o imagine care sa raspunda in mod realist nevoilor clientului.

Sitemap Articole
icoana adresa

Adresa

Str. Malinului Nr.24, 207280 Craiova

Articole recente in site

Intretinerea sistemului de aer conditionat
Service Auto Craiova

Intretinerea sistemului de aer conditionat

Intretinerea sistemului de aer conditionat dintr-o masina, este esentiala pentru a asigura functionarea optima si durabilitatea acestuia. Aceasta include o serie de activitati periodice, precum curatarea si inlocuirea filtrului de aer, verificarea nivelului de refrigerant

Acceseaza artilolul »