Sari la conținut

Atelier reparatii auto MafServ


Atelier reparatii auto MafServ, este locul in care suntem adesea intrebati ce este inclus intr-o intretinere standard a unei masini. Bineinteles ca raspunsul poate fi diferit de la garaj la garaj, dar, in general, acesta este un tip de intretinere preventiva si anticipata, care vizeaza zonele cu probleme si rezolva unele problemele mici, astfel incat acestea sa nu creasca in dimensiune.

Cele mai multe ajustari includ o verificare amanuntita a motorului, pentru a te asigura ca nu exista scurgeri si mai ales ca ruleaza si se simte corect atunci cand masina functioneaza. Pentru o privire mai atenta, la unele dintre celelalte moduri, in care o perfectionare poate imbunatati masina ta, ne poti consulta, accesand pagina noastra de Contact.

Atelier reparatii auto MafServ

O ajustare in cadrul unitatii noastre poate rezolva toate micile lucruri care se intampla la masina ta, despre care poate nu ai observat ca te determina sa consumi mai mult carburant. De exemplu, daca franele se blocheaza, acest lucru ar putea cauza masinii sa consume mai mult decat de obicei. In timpul reglajului, franele de la masina vor fi inspectate si, daca este necesar, placutele de frana pot fi inlocuite.


Consumul de combustibil, peste normal, ar putea insemna, de asemenea, ca anvelopele de la masina nu sunt aliniate corespunzator, ceea ce le face sa se roteasca intr-un unghi ciudat si sa mareasca frecarea pe osii si mai ales pe drum. Rotirea si alinierea anvelopelor pot rezolva cu usurinta aceasta problema si pot ajuta la reducerea cantitatii de combustibil pe care o folosește masina pentru a
o conduce zi de zi.

Trebuie sa recunoastem, ca, pe masura ce masina ta imbatraneste, pur si simplu nu functioneaza la fel de bine ca inainte. Poate ai observat ca tremura putin, sau ca ai avut ceva dificultati in a o porni dimineata, mai ales cand este frig. O verificare a puterii si o alta a energiei, de catre un mecanic auto, poate diagnostica ambele aceste probleme si poate determina, de asemenea, ce cauzeaza pentru ca masina ta sa nu detina puterea, asa cum ar trebui sa fie.

De la demaror pana la evacuare, există sute de componente interne care ar putea fi cauza. Un mecanic auto autorizat din cadrul unitatii noastre, poate gasi problema si o poate remedia, astfel incat sa nu trebuiasca sa faci deplasari inutile pentru a descoperii cauzele.

Gandeste-te la o performanta pentru masina ta, asa cum ai face un control medical pentru corpul tau. Acesta inspecteaza amanuntit organele care functioneaza, gaseste probleme si le permite sa fie vindecate. Asa cum medicul tau iti poate prescrie medicamente pentru a remedia o boala si mecanicul iti va sugera sa ai ceva de intretinut, pentru a imbunatati manevrabilitatea, a reduce sansa unei avarii si mai ales, de a ati oferi o deplasare cat mai buna.


In timpul controlului, un mecanic auto va efectua o scanare a codului pentru a verifica daca exista probleme la aprindere, sau scurgeri de evacuare. De asemenea, el va verifica totul, de la supape, inele si garnituri, pana la tensiunea bateriei si scurgerile motorului.

Este posibil ca mecanicul sa nu gaseasca intotdeauna o problema in timpul unei diagnoze, ceea ce este o veste excelenta pentru cei care isi iubesc masinile, dar, in cele mai multe cazuri, vor fi unul sau doua lucruri de rezolvat, inainte de a dori sa conduci din nou. Lucrul important de retinut, dupa un astfel de control, este ca mecanicul iti ofera posibilitatea de a repara mici defectiuni, inainte ca acestea sa se transforme in probleme mai grave si care sa afecteze bugetul. Preferam sa te ajutam sa repari o defectiune mica acum, decat sa fie nevoie sa efectuezi o revizie majora mai tarziu.

Atelier reparatii auto MafServ este o mica unitate de reparatii auto si vrem sa credem ca fiecare client devine prietenul nostru. Prioritatea noastra principala este sa-ti oferim servicii de inalta calitate de fiecare data cand lucram la masina ta. Totul este pentru a te mentine in siguranta in timp ce conduci si pentru a te impiedica sa cheltui excesiv in viitor.

Pentru mai multe informatii despre MafServ, despre serviciile auto pe care le oferim, intretinere preventiva si alte tipuri de servicii auto, acceseaza Atelier reparatii auto Craiova. Echipa noastra cu experienta in domeniul auto, este intotdeauna bucuroasa sa cunoasca clienti noi. Pentru a programa o intalnire cu mecanicii nostri, urmeaza detaliile din Pagina de Contact.
Atelier reparatii auto MafServ


Distribuie prietenilor