Sari la conținut

Atelier Reparatii Auto Craiova


Atelier Reparatii Auto Craiova, este unitatea service auto specializata in efectuari de reparatii cu o manopera de inalta calitate si preturi corecte, executand servicii personalizate pentru clienti. Suntem o unitate service auto nou infiintata, dar cu meseriasi care au vechime in acest domeniu de reparatii si intretinere auto. Prin serviciile auto oferite si afisate prin cele ce urmeaza, ne dorim sa asiguram pe toti cei care ne viziteaza, ca se vor bucura din plin de masini pe care le detin.

Suntem constienti de concurenta din orasul nostru, dar in noua noastra locatie, situata in Craiova, strada Malinului nr.24,  punem la dispozitie o echipa de profesionisti in mecanica auto, tinichigerie, vopsitorie auto, revizii, diagnoza computerizata si electricitate si multe alte servicii auto, pentru a face diferenta.

Servicii oferite

Deoarece oferim o intreaga varietate de servicii care sa satisfaca aproape orice cerinta pe care o are un potential client, efectuam intretineri de masinii multi marca. Astfel, serviciile auto pe care le oferim constau in:
diagnoza computerizata;
mecanica auto;
electricitate auto;
tinichigerie auto;
– vopsitorie auto;
– incarcare cu freon;


Atelier Reparatii Auto Craiova

Trebuie mentionat si faptul ca in incinta firmei noastre, situata in Craiova, strada Malinului nr.24, figureaza si un magazin piese auto, mai ales ca distribuirea de piese si accesorii auto este atat de necesara in desfasurarea activitatii din domeniul auto. Montajul pieselor achizitionate poate fi asigurat de catre service auto (Autorizat RAR) al societatii noastre, ocazie cu care clientul beneficiaza de preturi corecte la manopera.

Fiind o unitate de reparatii auto, Service Auto Craiova (mafserv.ro), ofera servicii de inalta calitate datorita nivelului ridicat de competenta, calificare si experienta al intregului personal. Nu ramane decat sa fim vizitati si astfel se vor constata direct cele afirmate.
Atelier Reparatii Auto Craiova
Atelier Reparatii Auto Craiova

Distribuie prietenilor