Sari la conținut

Alegere mecanic auto pentru intretinere preventivaAlegere mecanic auto pentru intretinere preventiva este un aspect destul de important, iar la MafServ in Craiova, intelegem responsabilitatea care intra in grija noastra de fiecare data cand un client isi lasa masina in atelierul nostru de reparatii auto. Intelegem ce inseamna sa deti o masina sigura si de incredere, pentru a-ti transporta familia. Din acest motiv, in acest articol apar cateva lucruri de care sa ai grija atunci cand contactezi un mecanic auto.

Masina ta face mai mult decat sa te conduca din punctul A in punctul B, fiindca este cea care trebuie sa te tina in siguranta pe drum. Este cea care creeaza o reala protectie in jurul tau si a familiei in timpul deplasarii, ferindu-va in siguranta de traficul inconjurator si pericolele rutiere. Masina ta este o parte importanta a modului in care calatoresti, iar atunci cand este neglijata sau reparata necorespunzator de un mecanic neacreditat, pot insemna probleme mari pe drum.

Alegere mecanic auto pentru intretinere preventiva

Suntem multi cei care iubim masinile, suntem pasionati de motoare, dar exista si destul de multi mecanici auto care se pot oferi sa repare o masina la un pret avantajos. Din pacate, nu toti acesti indivizi sunt mecanici autorizati. Atunci cand altcineva, decat un mecanic auto autorizat, lucreaza la masina ta, nu numai ca iti poate anula o garantie, dar poate duce si la mai multe probleme mai tarziu.

Inainte de a preda masina unui necunoscut pentru intretinere si reparatii, intreaba-l despre acreditarile acestuia. De cat timp este in domeniul auto? Unde a mai practicat? Si nu in ultimul rand, daca detine o autorizatie de certificare ca si mecanic.

Este atat de usor in zilele noastre sa programezi si sa rezervi o intalnire prin telefon, sau prin internet. Exista, de asemenea, destul de multe persoane care isi pun masinile la dispozitie, fara sa vorbeasca vreodata direct cu cel care va lucra la ea. De acea este bine sa faci cunostinta cu mecanicul de la un potential atelier auto. Discuta orice probleme pe care le-a intampinat masina ta si intelege intr-un final, daca persoana pare sincera, prin promisiunea ei de a te ajuta.


Orice mecanic poate repara o masina, dar va depune priceperea si munca de calitate, care sa-ti garanteze o masina sigura, dupa ce va termina lucrarea? La MafServ Craiova, echipa noastra de mecanici cu experienta lucreaza din greu pentru a oferi cel mai bun serviciu posibil de fiecare data cand desfasoara o activitate la un vehicul.

Inainte de a exista internetul, existau discutii directe de la o persoana la alta, chiar daca aceasta metoda de publicitate ramane valabila si astazi. Dar, din fericire, era internetului a facut mai usor ca niciodata sa vezi si sa descoperi ce spun altii despre o afacere si practicile lor. Atelierul nostru de reparatii auto incurajeaza clientii sa verifice ce au spus clientii din trecut despre noi.

De asemenea, suntem bucurosi sa discutam despre tipurile de lucrari anterioare pe care le-am efectuat si despre cum te putem ajuta sa-ti imbunatatesti masina. Daca nu ne crezi pe cuvant, pentru cat de mult interes punem in munca noastra, descopera ce spun altii.

Exista un standard in industria auto pentru multe tipuri de reparatii, dar unele servicii variaza ca si pret, de la mecanic la mecanic. Nu-ti fie teama sa descoperi oferte pentru cel mai bun pret, dar totodata sa iei in calcul oricare oferta care ti se propune. Totusi, la MafServ, ne propunem sa oferim clientilor nostri servicii remarcabile la fiecare lucrare, fara ca ei sa pierda bani.

Lucrarile noastre de reparatii auto preventive sunt foarte accesibile si suntem bucurosi sa colaboram cu tine, pentru a gasi o modalitate de a-ti aduce masina in stare optima, fara a face sa se simta ca si un cosmar financiar. Scopul nostru final este un client multumit, motiv pentru care ne-am adaptat serviciilor, pentru a se potrivi programului si bugetului tau.

Pentru mai multe informații despre reparatii si intretinere, despre cat este atat de importanta intretinerea preventiva si despre diferitele tipuri de servicii auto oferite, consulta si celelalte articole auto ale noastre din site, sau acceseaza pagina de Contact. Suntem intotdeauna bucurosi sa te ajutam, dupa ce iti programezi o intalnire cu unul dintre mecanicii nostri experimentati.
Alegere mecanic auto pentru intretinere preventivaDaca doresti sa faci comentarii, te asteptam cu un like pentru pagina noastra de Facebook, invita si prietenii pentru o mai multa cunoastere si scrie ceea ce consideri ca merita atentie.

Distribuie prietenilor